ORAFOL is een VNVF Partner. Naast de erkenning van ORALITE 9910 bekrachtigen beide partijen daarmee een langdurige relatie, gericht op het beheren en ontwikkelen van de verkeersbordenbranche in Nederland.

ORAFOL is een van de toonaangevende fabrikanten van innovatieve, zelfklevende grafische films, reflecterende materialen en technische industriƫle kleefbanden, evenals een leider in de ontwikkeling en productie van micro-gestructureerde polymeerfilms. Als betrouwbare partner voor industrie en handel stelt ORAFOL de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, innovatie, service en milieubescherming. De resultaten worden weerspiegeld in een indrukwekkend trackrecord. Hooggekwalificeerde, ambitieuze teams van onderzoek en ontwikkeling, productie en technologie en verkoop, gaan met toewijding en competentie de steeds toenemende en veeleisende uitdagingen van een internationale dynamische markt aan. Klanten in meer dan 100 landen op alle continenten vertrouwen op ORAFOL.
De ORAFOL Group heeft momenteel meer dan 2.600 medewerkers wereldwijd en het hoofdkantoor is gevestigd in Oranienburg, Duitsland.
Meer informatie: www.orafol.com