U heeft een vraag? Stel deze aan onze helpdesk!

Contact met helpdesk

Vereniging Nederlandse Verkeersborden Fabrikanten

De VNVF is de branche-organisatie voor een belangrijk aantal toonaangevende fabrikanten van verkeersborden, bebakeningsmateriaal en bewegwijzering in Nederland. De VNVF fungeert als gesprekspartner naar overheden op nationaal en Europees niveau. Kwaliteit en professionaliteit staan bij de VNVF voorop.

  • Kwaliteitsstandaard Ultimate Signing™: De ontwikkelingen op het gebied van productiemethoden zorgen in 2016 voor een nieuwe productiemethode, namelijk Ultimate Signing™. Dit staat voor Kwaliteit, Veiligheid en Duurzaamheid en is hét instrument voor integraal beheer van onderhoud én kosten, met meerjarige zekerheid via een contract. Met een Ultimate Signing™ bord heeft u het A-merk onder de verkeersborden in handen.

  • Internationale normering (CEN).

  • Actief milieubeleid bij de productie.

  • Voorlichting, opleiding en advies.

  • Bevordering Duurzaam Veilig Verkeer: De landelijke acties, ter bevordering van de verkeerssituaties in met name binnensteden, worden door de VNVF ondersteund met o.a. ‘Voorbeeldbladen’.

Onze leden

De VNVF is de brancheorganisatie voor een belangrijk aantal toonaangevende fabrikanten van verkeersborden, bebakeningsmateriaal en bewegwijzering in Nederland.

Onze Leden
AGMI
ETEF BV
GEPAL
HR Groep
JKG
POL Heteren
Brimos

Ultimate Signing

De standaard voor verkeersborden.

Ultimate Signing™2020

Kwaliteit – Veiligheid – Duurzaamheid

Ultimate Signing