Samen werken aan een concrete, duurzame en veilige invulling voor veilig verkeer

De VNVF beschouwt het als een kerntaak om goede voorlichting en advies te geven. Een duurzame verkeersveiligheid kan immers alleen bereikt worden als alle betrokkenen goed samenwerken en kennis wordt gedeeld. Bij omvangrijke veiligheidsacties, zoals Duurzaam Veilig Verkeer, heeft de VNVF speciale informatiebladen ontwikkeld. Naast de perfecte producten leveren de VNVF-leden daarmee belangrijke ondersteuning aan de wegbeheerders. Dat doen we eveneens met publicaties als het Bordenboek en de Bordenwijzer.

Download en bekijk DVV bladen

Hieronder kunt u de verschillende DVV bladen downloaden in een gezamenlijke PDF.

Onze leden

De VNVF is de brancheorganisatie voor een belangrijk aantal toonaangevende fabrikanten van verkeersborden, bebakeningsmateriaal en bewegwijzering in Nederland.

AGMI
Brimos
VNVF Leden
ETEF BV
GEPAL
HR Groep
JKG
POL Heteren

Onze premium partners

De VNVF vertegenwoordigt de verkeersbordenfabrikanten in Nederland. Samen met diverse andere organisaties en bedrijven maken we deel uit van de verkeersindustrie. Samen zorgen we voor verkeersveiligheid en -informatie.
Nederland kent een hoog kwaliteitsniveau als het gaat om de toepassing van borden. We willen dit graag zo houden en waar mogelijk verbeteren. Om dat te bereiken werken we graag samen met onze partners.

Ultimate Signing

KWALITEIT | VEILIGHEID | DUURZAAMHEID